Jong AZ

Alle informatie over Jong AZ verzameld op één plek. Jong AZ is het tweede elftal van voetbalclub AZ en het vlaggenschip van de AZ Jeugdopleiding

Jong AZ knokt zich langs Cambuur

Laatste Nieuws15.12.2023

LEEUWARDEN- Jong AZ boekte vrijdagavond een overwinning op SC Cambuur. De ploeg van trainer Jan Sierksma kwam in Leeuwarden vroeg aan de leiding door een treffer van Ricuenio Kewal. Na de pauze kwam de thuisploeg op gelijke hoogte en bleven de ploegen lang in balans. In de 85e minuut was daar echter opnieuw Kewal die toesloeg en de bezoekers een driepunter bezorgde: 1-2.

Jong AZ speelt doelpuntloos gelijk

Laatste Nieuws11.12.2023

ZAANSTAD- Jong AZ heeft maandagavond op het AFAS Trainingscomplex gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch. Na negentig minuten stond dezelfde stand op het scorebord als aan het begin van de wedstrijd: 0-0.