Terug naar overzicht

AZ Trainingskamp in Epe: de selectie

AZ 1

08.07.2024

EPE- AZ is maandag met dertig spelers aangekomen in Epe. Tot en met zaterdag staat hier een trainingskamp op het programma. In de Veluwse bossen zal het team van trainer Maarten Martens zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Enoch Mastoras en Tristan Kuijsten sluiten aan vanuit de jeugd en krijgen deze week de kans om zichzelf te bewijzen.

De Alkmaarders zitten midden in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Zo werden er eerder al twee voorbereidingswedstrijden gespeeld tegen AEK Athene (6-0) en FC Nordsjælland (6-1). Tijdens het trainingskamp van deze week wordt verder toegewerkt naar wedstrijden tegen onder meer Atalanta Bergamo en Stoke City. De volledige selectie van Martens voor deze week ziet er dan als volgt uit: 

Keepers: Hobie Verhulst, Rome-Jayden Owusu-Oduro, Daniël Virginio Deen en Tristan Kuijsten.  

Verdedigers: Yukinari Sugawara, Wouter Goes, Bruno Martins Indi, Alexandre Penetra, Seiya Maikuma, David Møller Wolfe, Maxim Dekker, Denso Kasius en Mees de Wit.

Middenvelders: Peer Koopmeiners, Jordy Clasie, Sven Mijnans, Kristijan Belić, Lewis Schouten, Riechedly Bazoer, Kees Smit, Zico Buurmeester en Enoch Mastoras. 

Aanvallers: Ruben van Bommel, Ibrahim Sadiq, Jayden Addai, Myron van Brederode, Ernest Poku, Mayckel Lahdo, Lequincio Zeefuik en Mexx Meerdink.