Verleng jouw seizoenkaart!

Hierbij een video van onze spelers speciaal voor jou. Met 12.500 seizoenkaarthouders, al 10 uitverkochte thuisduels en een volle wachtlijst voor nieuwe seizoenkaarten, is de onvoorwaardelijke steun nog nooit zo voelbaar geweest als nu. Samen staan we sterk, ook in het komende seizoen. Verleng daarom uiterlijk vrijdag 31 mei jouw seizoenkaart!

  • Als seizoenkaarthouder krijg je exclusieve voorrang bij de kaartverkoop van Europese & bekerwedstrijden en kan je extra tickets bestellen voor topwedstrijden. 

  • Als seizoenkaarthouder heb je gemiddeld 30% korting t.o.v. losse kaarten, dus van de 17 wedstrijden bezoek je er ongeveer 5 gratis

  • Als seizoenkaarthouder krijg je 10% korting op alle kleding en fan items in het AZ Fancentrum en onze vernieuwde webshop. 

  • Je hebt je eigen vaste plaats bij alle thuiswedstrijden in de Eredivisie en de mogelijkheid om jouw eigen plaats op te waarderen bij Europese- en bekerwedstrijden. 

  • Je krijgt met jouw seizoenkaart eenvoudig toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie.

Goed om te weten

Wachtlijst seizoenkaart 24-25

Heb je nog geen seizoenkaart? Alleen de seizoenkaarten die niet verlengd worden komen in juni in de verkoop. Wil jij voor deze seizoenkaarten in aanmerking komen? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst!