Parrott: 'Dit doelpunt is het perfecte voorbeeld'

AZ Exclusive

AZ 1

18.09.2024

ALKMAAR- Troy Parrott scoorde afgelopen weekend maar liefst vier doelpunten in de historische 9-1 overwinning op sc Heerenveen. In gesprek met AZ Media blikt de Ierse spits terug op zijn optreden.

De in Dublin geboren spits opende zaterdagmiddag zijn rekening voor AZ. Tegen sc Heerenveen was het na 23 minuten raak voor Parrott, die op aangeven van ploeggenoot Ibrahim Sadiq de 2-1 binnentikte. Vlak na rust was de Ier opnieuw trefzeker, waarna hij twee minuten later zijn hattrick completeerde. De aanvalsleider was echter nog niet klaar en scoorde even later met zijn vierde goal ook de 5-1. In minuut 74 kreeg Parrott een staande ovatie toen hij door trainer Maarten Martens naar de kant werd gehaald.

Bekijk hier de hoogtepunten van het duel.