Jong AZ-De Graafschap // Highlights

AZ Exclusive

Video's

24.09.2024

ALKMAAR- Jong AZ speelde maandagavond gelijk tegen De Graafschap en hield daar één punt aan over. Op het AFAS Trainingscomplex namen de bezoekers uit Doetinchem voor de rust de leiding. De Alkmaarse ploeg draaide het duel na de pauze om met twee snelle goals, maar in de laatste minuten kwam De Graafschap alsnog langszij, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Bekijk hier de highlights van deze wedstrijd.

Jong AZ – De Graafschap| 2-2 (0-1)
Keuken Kampioen Divisie

Opstelling Jong AZ: Tristan Kuijsten; Elijah Dijkstra, Jorn Berkhout, Rayan Atikallah (46. Jeremiah Esajas), Misha Engel; Enoch Mastoras, Kees Smit, Dave Kwakman; Ro-Zangelo Daal, Lequincio Zeefuik (78. Anthony Smits), Ernest Poku (62. Kevin Toppenberg).

Opstelling De Graafschap: Joshua Smits; Philip Brittijn, Rowan Besselink, Rio Hillen, Levi Schoppema; Donny Warmerdam (88. Joran Hardeman), Anass Najah; Ibrahim El Kadiri (79. Mimoun Mahi), Tristan van Gilst, Arjen van der Heide (71. Yannick Eduardo); Jesse van de Haar. (71. Ralf Seuntjens).

Scoreverloop: 41. Van der Heide (0-1), 70. Smit (1-1), 72. Dijkstra (2-1), 82. Warmerdam (2-2).
Gele kaarten: Dijkstra, Berkhout (Jong AZ), Eduardo (De Graafschap).
Scheidsrechter: Rick Sturm