Terug naar overzicht

AZ Business: maak kennis met vier nieuwe leden

AZ Business

12.09.2024

ALKMAAR - In de afgelopen periode zijn er een aantal nieuwe bedrijven aangesloten bij AZ Business. We stellen je graag voor aan enkele van deze nieuwe leden, zodat je ze tijdens de komende wedstrijden in het AFAS Stadion direct kunt herkennen.

PAVO HR   

PAVO HR is de ideale HR-partner voor elk MKB-bedrijf dat op zoek is naar professionele ondersteuning. Een team van HR-specialisten staat klaar voor elke ondernemer, waarbij één vast contactpersoon jouw aanspreekpunt is. De HR-dienstverlening van PAVO HR omvat werkelijk alles, van A tot Z. Als HR-expert kunnen zij alle HR-gerelateerde onderwerpen voor je behandelen.

Daarnaast biedt PAVO HR ook diensten aan op het gebied van salarisadministratie en recruitment, twee essentiële onderdelen binnen het HR-vakgebied. De nauwe samenwerking tussen deze drie diensten maakt PAVO HR tot een waardevolle partner voor elk MKB-bedrijf.

 

Collabite

Al meer dan 30 jaar beheert Collabite de ICT-omgevingen van MKB-organisaties, waarbij zij alles tot in de puntjes verzorgen. Van monitoring en beheer tot security, internet, telefonie en API-koppelingen. Het klantenportaal biedt volledige transparantie en inzicht in al hun diensten en werkzaamheden waardoor je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Met meer dan 80 specialisten vanuit Hillegom en Bodegraven is Collabite gecertificeerd voor oplossingen van HP, Cisco, Microsoft en Exact.

De naam Collabite, afgeleid van collaborate, benadrukt de focus op samenwerking en staat ook symbool voor hun expertise in de wereld van bits & bytes en de vastberadenheid om ICT-vraagstukken op te lossen. Heb jij de wens om je IT-security te verbeteren? Of heeft jouw organisatie een vraagstuk waar Collabite zich in vast kan bijten? Dan bespreken zij graag de mogelijkheden!

 

Concept Facilities

Concept Facilities is een landelijke beveiligingsorganisatie, gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige beveiligingsinstallaties. Vanuit hun vestiging in Schagen bedienen zij klanten door heel Nederland, waarbij ze maatwerkoplossingen bieden voor uiteenlopende beveiligingsbehoeften. De expertise van Concept Facilities omvat onder andere inbraakbeveiliging, camerabewaking (AI), brandbeveiliging, en toegangscontrole, allemaal ontworpen om de veiligheid van uw pand te waarborgen. Als nieuwe businesspartner van AZ Alkmaar is Concept Facilities trots om hun kennis en ervaring in te zetten om bij te dragen aan een veilige omgeving binnen de AZ-community en daarbuiten.

 

Vip Quaestor

Sinds 2007 voert VIP Quaestor internationaal opdrachten uit op het gebied van persoonsbeveiliging voor families, bedrijven en overheden. Hun kennis en ervaring zijn opgedaan bij de politie en beveiligingsbedrijven, waarmee zij nog steeds nauw samenwerken. Ze leveren maatwerk in de vorm van advies, preventieve observatie, gepantserd personenvervoer en speciale rijvaardigheidstrainingen voor privéchauffeurs en zakenmensen.