Terug naar overzicht

AZ Business: maak kennis met de nieuwe leden

AZ Business

24.09.2024

ALKMAAR - Onlangs zijn er opnieuw een aantal bedrijven onderdeel geworden van AZ Business. We stellen je graag enkele van deze nieuwe leden voor, zodat je ze tijdens de komende wedstrijden in het AFAS Stadion kunt ontmoeten.

Prolumi

Prolumi is een lichtadviesbureau gespecialiseerd in retail-, horeca- en kantoorverlichting, met klanten in binnen- en buitenland. Ze bieden service, kwaliteit en eerlijke prijzen dankzij directe inkoop bij Europese fabrieken en hun eigen ontwerpafdeling. Als onafhankelijk bureau denken ze mee met de klant en schakelen snel. Of het nu gaat om een nieuw retailconcept of speciale sfeerverlichting, Prolumi gaat de uitdaging aan. Prolumi heeft voor AZ de verlichting ontworpen in de George Kessler en Kees Kist Lounge, waarbij ze op maat gemaakte hexagonale armaturen gebruikten voor een dynamisch en sfeervol effect, passend bij de voetbalbeleving van AZ.

 

Brenda Molenaar Uitvaartzorg

Met een warm hart en een vleugje humor staat Brenda Molenaar Uitvaartzorg klaar om te ondersteunen in moeilijke tijden. Met veel passie en liefde wordt er echt geluisterd naar de wensen van de nabestaanden. Brenda Molenaar Uitvaartzorg staat voor transparantie en toont oprechte betrokkenheid bij elk detail. Met inlevingsvermogen creëren ze een gedenkwaardig afscheid dat recht doet aan het leven dat gevierd wordt. Sta samen stil bij de mooie herinneringen en vier het leven zoals het geleefd is. Met 26 jaar ervaring in dit vak ben je bij Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor ‘een afscheid dat past bij de overledene’ aan het juiste adres.

 

Blok plaatmateriaal & BAANPersoneel

Blok plaatmateriaal
Samen juichen voor AZ, dat doet Blok plaatmateriaal voortaan met hun klanten, collega's én partner Baan Personeel. Ze hebben gezamenlijk een 3,5 jarig contract getekend met de Alkmaarse voetbalclub. Samen met regionale ondernemers delen ze hun gezamenlijke passie voor AZ en kijken ze waarin ze elkaar kunnen ondersteunen en versterken.
Niels Bouman, teammanager Sales: 'Samen sta je sterk. AZ is een echt familiebedrijf, net als BLOK Plaatmateriaal, waar met Jan Blok aan het hoofd nog net zo'n fijne sfeer heerst als vroeger. Hoe mooi is dit? Een familiegevoel in je bedrijf is iets waar je echt trots op kunt zijn.'

BAANPersoneel
BAANPersoneel is een kundige en loyale partner die voor haar opdrachtgevers niet alleen groei bewerkstelligt, maar tevens jarenlang aan diens zijde blijft lopen. ‘Wij zijn geen cv-schuivers en ook geen urenfabriek, maar vereenzelvigen ons met het DNA van onze partners. Dat is onze kracht’. BAANPersoneel is dus een doorgewinterd personeelsbureau die werkgevers en werknemers voor lange termijn aan elkaar verbindt. Een vaste BAAN voor de kandidaat en vast PERSONEEL voor haar partners. De dienstverlening van BAANPersoneel bestaat uit: Werving & Selectie, Recruitment, Detachering, (ZZP) bemiddeling en (P&O)advies. Dit doen zij al 25 jaar voor vaste partners waaronder Blok Plaatmateriaal uit Beverwijk.

 

DHW Track B.V.

DHW Track B.V. is dé specialist voor de Railinfrastructuur. Ze bieden alles onder één dak aan: advies, inkoop, opslag, projectbegeleiding, productie, assemblage, transport, levering, bouwmontage, inbedrijfstelling en service. Deze diensten gelden voor alle producten zoals spoorsecties, wissels en kruisingen, railconditionering, wisselverwarming, overwegen, wissel- en remisebesturingsinstallaties. Voornaamste klanten van DHW Track B.V. zijn RET Rotterdam, HTM Den Haag, GVB Amsterdam, Regio Tram Utrecht en alle spooraannemers. DHW Track B.V. werd opgericht door Dave Wiersma en Don Hensen. Samen met Levi Rijkhoff en Mick Wiersma werken zij vanuit hun kantoor en magazijn aan de Droogmakerij 70f in Heiloo.