Terug naar overzicht

AZ verlengt samenwerking met Rodi Media tot medio 2027

AZ Business

14.10.2024

ALKMAAR– AZ heeft de samenwerking met Rodi Media verlengd tot medio 2027. Rodi Media, al jarenlang een trouwe partner van de club sinds de dagen van Alkmaar ’54, blijft ook de komende jaren een belangrijke schakel in de communicatie van de club richting haar supporters.

Rodi Media is al jarenlang betrokken bij de club. Als expert op het gebied van lokale media blijft Rodi Media via haar verschillende online & offline platformen een grote bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van AZ in de omgeving en daarbuiten.

Michael Koster: 'Van groot belang voor de club'
“We zijn ontzettend blij met de verlenging van onze samenwerking met Rodi Media", vertelt Commercieel Directeur Michael Koster. "Hun betrokkenheid en kennis zijn van groot belang voor de manier waarop wij onze supporters bereiken en met de regio in verbinding staan. Rodi Media is al jarenlang een betrouwbare partner, en we kijken ernaar uit om de komende jaren samen verder te groeien, zowel binnen als buiten het veld.”

Dick Ranzijn: 'We voelen ons verbonden'
Dick Ranzijn van Rodi Media vertelt erg blij te zijn met deze verlenging. “We zijn trots dat we de samenwerking met AZ voortzetten. Als mediabedrijf voelen we ons nauw verbonden met de club en haar supporters. AZ speelt een grote rol in de regio en wij zijn blij dat we blijven bijdragen aan de verbinding tussen de club en de supporters. We kijken uit naar de mooie jaren die voor ons liggen.”

Belangrijke rol
Rodi Media gaat ook in de komende jaren een belangrijke rol spelen in de communicatieactiviteiten en de nieuwsvoorziening rondom AZ. Dit gaat zowel online, via rodi.nl, socials en de nieuwsbrieven, als offline via de nieuwsbladen in de regio met een enorm huis-aan-huis bereik op gemeenteniveau.