Terug naar overzicht

AZ en Amstel: De lekkerste verlenging!

AZ Business

11.10.2024

ALKMAAR- AZ en Amstel breiden de vriendschap verder uit. Al jaar en dag is Amstel de vertrouwde bierleverancier van AZ en is er door de jaren heen geproost op de nodige successen. Recent heeft Amstel een actieve bijdrage geleverd in de realisatie van extra tappunten in de vernieuwde omloop rondom het stadion en er zal de komende jaren ook op het gebied van entertainment in het AFAS Stadion worden samengewerkt. Het vertrouwen tussen beide partijen is groot en de samenwerking wordt dan ook verlengd tot 2030.

Rob Poortier: 'Een perfecte match'
‘"Hoe langer de vriendschap, hoe sterker de verhalen’ zeggen we bij Amstel", vertelt National Account Manager Rob Poortier. "En hoe steviger de band zou ik daaraan toe willen voegen. Als je al lang met elkaar optrekt weet je wat je aan elkaar hebt en wat elkaars kracht is. Dat geldt bij uitstek ook voor AZ en Amstel. Al vele jaren trekken we met elkaar op; je kan dus met recht zeggen dat dit een volwassen vriendschap is en dat koesteren we. Samen met de supporters hopen we weer heerlijk te kunnen genieten van een mooie pot voetbal. Met natuurlijk een vertrouwd glas Amstel in de hand. Ik kijk er naar uit om komende seizoenen met elkaar te proosten op de prachtige voetbalmomenten die we met elkaar gaan beleven."

Michael Koster: 'Veelbelovende toekomst'
“Wij zijn zeer verheugd om onze langdurige samenwerking te verlengen tot medio 2030”, zegt Michael Koster, Commercieel Directeur van AZ. “Amstel is al jaren het populairste biermerk in Noord-Holland en een vaste waarde in het AFAS Stadion. Met diverse acties verbinden wij het favoriete biermerk van onze fans met hun club. Komend seizoen kunnen de fans ook weer een aantal leuke activaties verwachten in bijvoorbeeld de nieuw gerealiseerde omloop. De hernieuwde samenwerking geeft daarnaast beide partijen geweldige kansen voor de toekomst.” 

Verlengd contract met Amstel
Het openbreken en het verlengen van het contract geeft beide partijen houvast richting de toekomst en geeft ruimte om de samenwerking verder door te ontwikkelen. Deze verlenging benadrukt dan ook de sterke band tussen beide partijen en belooft nog meer gezamenlijke initiatieven en onvergetelijke momenten voor onze supporters.