Terug naar overzicht

AZ Business: Ontmoet de nieuwe leden

AZ Business

25.10.2024

ALKMAAR - We stellen je graag enkele van onze nieuwe leden voor! Onlangs zijn er opnieuw een aantal bedrijven onderdeel geworden van AZ Business. Lees hieronder wie je tijdens de komende wedstrijden in het AFAS Stadion kunt ontmoeten.

Tolpoort Vegetables

Tolpoort Vegetables is een telerscoöperatie, opgericht in 2021, die zich specialiseert in de verkoop van bloemkool, broccoli en witlof. De aangesloten telers, met productielocaties in zowel Nederland als Spanje, zijn mede-eigenaren van de organisatie en garanderen het hele jaar door de beschikbaarheid van hoogwaardige vollegrondsgroenten. Met hun grote areaal is Tolpoort marktleider in Nederland en een prominente speler in de markt. De producten vinden hun weg naar onder andere de retail in zowel binnen- als buitenland. Dankzij de korte keten staat Tolpoort dicht bij de klant, waardoor zij dagelijks kunnen rekenen op verse, veilige en gezonde producten die aan hun wensen voldoen. Tolpoort is, net als AZ, sterk geworteld in de regio West-Friesland en ziet in AZ een gelijkgestemde partner met dezelfde ambities om het maximale resultaat te behalen op het hoogste niveau.

Nedvice


Nedvice werkt al 25 jaar aan ICT-oplossingen voor ondernemers en organisaties in Noord-Holland. Op een pragmatische, concrete en heldere manier werken zij samen met hun klanten. Ze zorgen in alle opzichten voor een optimale digitale werkplek, zijn bereikbaar en benaderbaar, en delen met plezier hun kennis. Ze maken ICT helder en overzichtelijk en weten als geen ander wat het belang is van goede ICT binnen een organisatie. Van veilig werken tot stabiele infrastructuur en van moderne werkplek tot het koppelen van systemen, ze implementeren de oplossingen en blijven in beeld voor ondersteuning. Nedvice ondersteunt vele regionale organisaties op het gebied van ICT. Naast het supporten van AZ kijken ze uit naar het ontmoeten van de andere ondernemers uit deze mooie regio!

Kitsbouw


Kitsbouw is in 2011 alleen begonnen aan een nieuw avontuur, en dat is uitgegroeid tot een mooi bouwbedrijf. Samen met de klant bespreken ze van begin tot einde de mogelijkheden om tot een mooi eindresultaat te komen. Van aanbouw, dakkapel tot gehele woning.

AB Digital


Bovenaan in Google (met of zonder advertenties) met een ijzersterke website? Dat is de kracht van AB Digital. Als online marketing en webdesign bureau helpen ze bedrijven om beter vindbaar te worden, zodat jij onder aan de streep meer omzet en winst draait. Hierbij kan je denken aan online advertenties (via Google en Social media), SEO, een nieuwe maatwerk website of webshop, e-mailmarketing of het inrichten van een effectieve klantreis voor een onvergetelijke klantervaring. 

Speciale actie voor AZ Business ondernemers:
Speciaal voor AZ Business leden doen we een kosteloze review van je website, webshop en/of advertentieaccount. Ben je klaar om de volgende stap in jouw digitale groei te zetten? Neem vrijblijvend contact op! Je kunt AB Digital bereiken via info@abdigital.nl of stuur een bericht naar Burak Demirozcan via de AZ app.