Terug naar overzicht

De Laatste Ronde: AZ - FC Utrecht

Laatste Nieuws

14.05.2024

ALKMAAR- Zondag staat het laatste Eredivisieduel van dit seizoen op het programma. AZ jaagt nog altijd op een Champions League-ticket en de steun van de fans kan daarin doorslaggevend zijn. In het AFAS Stadion wordt die middag om 14:30 uur afgetrapt tegen FC Utrecht. Kom vroeg naar het stadion om te genieten van De Laatste Ronde: lekker eten, drinken, muziek én kans op gave prijzen!

Voorafgaand aan het duel vind je rondom het AFAS Stadion extra horecapunten, livemuziek van DJ Hugo Joss en verschillende activiteiten in samenwerking met partners waar fans prijzen kunnen winnen. Fans zijn welkom vanaf 12:30 uur! 

Café De Kleinste Kroeg
Altijd al een voorbeschouwing willen doen met AZ-legende Kees Kist onder het genot van een biertje? Dit is je kans! Onze partner Amstel haalt namelijk Café De Kleinste Kroeg naar Alkmaar. De kroeg opent om 13:00 uur haar deuren en jij maakt kans om samen met maximaal 5 vrienden als eerste exclusief de verwachting van de wedstrijd te bespreken. Schrijf je in via dit formulier en maak kans op deze unieke ervaring!*

Partners
Geef zondag een draai aan het Hotel in Egmond-rad en maakt kans op onder andere VIP-tickets voor volgend seizoen. Of beproef je geluk bij het BMW Cabrio-schieten. Schiet jij die bal in de BMW? Dan win je een mooie prijs. De kleinste AZ-fans kunnen hun energie kwijt tijdens een potje mini-voetbal. Als afsluiter deelt Vomar na het laatste fluitsignaal van AZ – FC Utrecht lekkere ijsjes uit!

Derde helft
Er is na afloop van het duel ook ruimte voor fans om de derde helft te gezamenlijk te vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Aangezien AZ voor de 7e keer op rij Europees voetbal heeft behaald, is er hoe dan ook een reden om samen te proosten op dit seizoen.

*Wedstrijdkaarten zijn niet inbegrepen bij deze winactie.