Terug naar overzicht

Scoor nu 40% korting op het thuisshirt!

Laatste Nieuws

13.03.2024

AZ's nieuwe website biedt fans nog meer gebruiksgemak, met onder andere één inlog voor de ticket- en webshop. Om dat te vieren scoor jij het thuisshirt nu met 40% korting! Eenvoudig bestellen? Activeer of maak jouw account nu aan en profiteer direct.

De korting is geldig tot het einde van het seizoen. Sla snel toe, want op is echt op! De shirts met seniorenmaten zijn te verkrijgen in plaats van €79,99 te verkrijgen voor €47,99. De juniormaten scoor je in plaats van €74,99 voor €44,99 per stuk. Het shirt van de AZ Vrouwen is alleen in seniormaten verkrijgbaar en scoor je ook voor slechts €47,99 per stuk.
 
Activeer jouw account
Klik hier om direct jouw AZ-account te activeren en te genieten van meer gebruiksgemak. Volg het stappenplan en activeer jouw account binnen enkele minuten. In jouw AZ-account vind je vanaf nu een volledig overzicht van al jouw merchandise- en ticketbestellingen, persoonsgegevens en contactvoorkeuren. Alles teruggebracht tot één plek!
 
Heb jij nog geen account, maar wil je wel profiteren van één inlog voor de ticket- en webshop? Maak vandaag nog jouw account aan en profiteer ook direct van 40% korting op het thuisshirt!