Terug naar overzicht

Recordaantal seizoenkaarten verlengd

Laatste Nieuws

03.06.2024

ALKMAAR – Een recordaantal van 11.500 seizoenkaarthouders heeft zich wederom verzekerd van een eigen plek in het AFAS Stadion volgend seizoen. De betrokkenheid en steun van de fans is duidelijk voelbaar. AZ kijkt ernaar uit om volgend seizoen samen met de fans weer alles te geven zonder rem.

Verwerking aanvragen en wijzigingen
Huidige seizoenkaarthouders konden gedurende de verlengperiode wijzigingen en/of aanvragen indienen (extra seizoenkaarten, verplaatsingen en/of overdragen van seizoenkaart). In de eerste weken van juni neemt AZ de tijd om al deze aanvragen/wijzigingen te verwerken. Zodra dit proces gereed is wordt er gestart met de verkoop van vrijgevallen seizoenkaarten.

Wachtlijst
Personen die op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart ontvangen uiterlijk eind juni bericht over de status van hun aanvraag. Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor deze wachtlijst. De volgorde van aanmelden voor de wachtlijst is bepalend voor de toewijzing van vrijgevallen seizoenkaarten. Uiteraard hebben fans die zich in een eerder stadium hebben aangemeld voorrang op personen die zich nu aanmelden.

Losse verkoop
Indien er na de verwerking van de aanvragen/wijzigingen van huidige seizoenkaarthouders en personen op de wachtlijst nog seizoenkaarten verkrijgbaar zijn, zal er een losse verkoop plaatsvinden. Via AZ.nl en de social media kanalen worden fans hierover geïnformeerd. Hier zullen de meest recente updates en details over de eventuele losse verkoop worden gecommuniceerd.