Terug naar overzicht

VDK Groep verbindt zich aan AZ

AZ Business

29.07.2024

ALKMAAR- VDK Groep is dé landelijke speler als het gaat om installatietechniek en vanaf heden voor drie jaar Official Partner van AZ. Het bedrijf behoort tot de top in de technische installatiebranche en vormt een drijvende kracht achter de energietransitie, de verduurzaming van gebouwen en het oplossen van de woningcrisis.

Deze topspeler in installatietechniek biedt een breed scala aan diensten, waaronder verwarming, ventilatie en koeling, elektrische installaties, gebouwautomatisering, beveiligingstechniek en duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Onder VDK Groep vallen honderd bedrijven met ruim vijfduizend medewerkers in Nederland.


 
Onderlinge verbinding en bedrijfstrots
“De kracht van VDK Groep zijn onze sterke bedrijven in de regio, waarbij wij met eigen medewerkers installaties bedenken en uitvoeren. Als onderdeel van de VDK Groep zijn wij samen nog sterker”, vertelt eigenaar Frans van der Kolk. Hij is trots dat zijn bedrijf zich als sponsor aan AZ verbindt. “Installatiewerk is mensenwerk, net als sponsoring. Wij hebben twaalf VDK bedrijven met ongeveer duizend werknemers rondom AZ. Samen bundelen wij onze krachten met het partnership met AZ en dat versterkt de onderlinge verbinding en de bedrijfstrots. Zo benutten wij maximaal die kracht van onze groep.”

Gezamenlijke groeiambitie
“We kijken terug op zeer prettige gesprekken, waarbij de gezamenlijke groeiambitie nadrukkelijk centraal stond. Wij zijn dan ook enthousiast om een grote ambitieuze onderneming als VDK te verwelkomen binnen AZ. We kijken uit naar de samenwerking en al het moois dat daaruit voortkomt”, aldus Michael Koster, Commercieel Directeur binnen de Alkmaarse gelederen. 


 
Passend bij de kernwaarden van AZ
“Wij zijn trots om VDK Groep per heden als partner van AZ te mogen verwelkomen.
Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en is uitgegroeid tot een prominente speler. Het is dan ook mooi om zo een groot merk aan de club te verbinden. Daarnaast zien we dat in de operatie van VDK het personeel voorop staat. Dit past goed binnen de kernwaarden van AZ”, zo concludeert Robert Eenhoorn, Algemeen Directeur van AZ.