Terug naar overzicht

Ook oefenduel AZ - Le Havre vrije toegang

Laatste Nieuws

31.07.2024

ALKMAAR- De laatste thuiswedstrijd uit de oefencampagne van AZ, tegen het Franse Le Havre AC, kan volgende week woensdag 31 juli om 19:00 uur gratis worden bezocht. AZ opent de deuren van het AFAS Stadion voor iedereen en hoopt hiermee op volle support voordat het nieuwe eredivisieseizoen aanvangt.

De supporters die reeds toegangs- en/of parkeerkaarten voor deze wedstrijd aangeschaft hebben, worden uiterlijk 10 augustus gerestitueerd. Bovendien ontvangen zij per e-mail persoonlijk bericht.

Verdere informatie
Net als bij de vrij toegankelijke voorbereidingswedstrijd tegen Atalanta Bergamo van 27 juli geschiedt de gratis toegang bij het duel met Le Havre via de ingangen bij de Molenaar- en Van der Ben-tribune. De andere ingangen zijn op deze avond gesloten. Tevens kan er ook weer gratis geparkeerd worden op P8 en P9. Het stadionterrein wordt anderhalf uur voor de wedstrijd opengesteld, dus toeschouwers zijn vanaf 17:30 uur welkom.

Ziggo Sport
Kan je niet aanwezig zijn in het stadion? Geen zorgen. AZ - Le Havre AC wordt uitgezonden bij op het open kanaal van Ziggo Sport. Geen Ziggo? Kijk gratis. Meld je aan.