Terug naar overzicht

Kaartverkoop Almere City FC - AZ van start

Laatste Nieuws

26.07.2024

ALKMAAR - De kaartverkoop voor AZ's eerste Eredivisie-uitwedstrijd van het seizoen 2024-2025 is van start gegaan. Fans uit de voorrangsgroep kunnen vanaf nu hun kaartje scoren.

Er zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar. Fans uit de voorrangsgroep hebben een e-mail ontvangen en kunnen tot met zondag 28 juli 23:59 uur hun kaartje bestellen.

Kaartverkoop
Op maandag 29 juli 10:00 uur begint de kaartverkoop voor alle seizoen- en clubkaarthouders, indien er nog tickets beschikbaar zijn. Reis ook mee naar Almere voor de eerste awayday van het seizoen! Klik hier om direct naar de bestelpagina te gaan.

Uitregistratie verplicht
Vanaf komend seizoen introduceert AZ, net als andere eredivisieclubs, een registratiesysteem voor fans die (Europese) uitwedstrijden willen bijwonen. Dit systeem is nodig vanwege strengere eisen van lokale overheden en helpt bij het verbeteren van controle en veiligheid. Fans kunnen zich gratis registreren via de AZ-website of in het AZ Fancentrum met hun persoonlijke gegevens. Zodra de registratie succesvol is verwerkt, krijgen fans een bevestiging. Registreer hier je uitregistratie