Terug naar overzicht

AZ & ..... Maak kennis met

AZ Business

12.07.2024

ALKMAAR - In de afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe bedrijven toegetreden bij AZ Business. We stellen enkele nieuwe leden aan je voor, zodat je ze tijdens de komende wedstrijden meteen kunt herkennen in het AFAS Stadion.

Prospex

Wij bij Prospex zijn verheugd om ons aan te sluiten bij de AZ Business gemeenschap, een stap die onze betrokkenheid bij lokale netwerken en onze passie voor innovatie in de B2B-leadgeneratie benadrukt. Als specialisten in het transformeren van verkoopstrategieën door middel van effectieve Social Selling, zien we onze toetreding tot AZ Business als een prachtige kans om gelijkgestemde organisaties te ontmoeten en van elkaar te leren. 

 

Onze beslissing om ons bij AZ Business aan te sluiten komt voort uit een gedeelde passie voor groei en innovatie. Met Filip Torkar als onze nieuwe CEO en Pim Drupsteen als onze creatieve CCO, zijn we klaar om onze unieke benadering van leadgeneratie en onze expertise in Social Selling te delen. 

 

Prospex staat voor innovatie, samenwerking en kennisleiderschap. We kijken uit naar de vele interacties met mede-AZ Business leden en de kans om samen te groeien. 

 

Bezoek onze website voor meer informatie over Prospex. 

 

MKB Ontwikkelcentrum

Deze week tekende Michaël van Leijen namens het MKB Ontwikkelcentrum en Motivatiespreker.com bij AZ Business. Michaël is een oude bekende; een aantal jaar geleden verzorgde hij nog een druk bezocht seminar met onze Topsportcoördinator Bart Heuvingh over eigenaarschap en mindset. In dit seminar vertelde Bart hoe deze begrippen binnen AZ worden toegepast en maakte Michaël vervolgens de vertaalslag naar het bedrijfsleven.  

 

Michaël is ook gastspreker geweest in de AZ University podcast met zijn boek over het thema Ambitie; iets waar we binnen AZ natuurlijk ook dol op zijn!  

 

De podcast over Ambitie kan je hier terugluisteren. Mocht je voor je eigen bedrijf of netwerkevent een interessante lezing of seminar willen, kijk dan gerust eens op motivatiespreker.com. 

 

Sarens

Wereldwijd toonaangevend op het gebied van horizontaal- en verticaal transport. 

 

Sarens is van oudsher ’n Belgisch familiebedrijf en met inmiddels meer dan 100 vestigingen in 65 landen zijn wij de ideale partner voor zowel de kleinschalige als de megaprojecten.  Op dit moment heeft Sarens in Nederland 4 vestigingen te weten Vlissingen, Dordrecht, Rotterdam en Amsterdam.  

Amsterdam: zowel de accountmanager, als planner als de administratief medewerkster werken dagelijks vanuit Amsterdam om onze opdrachtgevers, in een groot deel van de Randstad en ver daarbuiten, in hun behoeften te voorzien op het gebied van horizontaal- en verticaal transport. Sarens . Nothing too Heavy, Nothing too High 

 

NH Vastgoed en VvE beheer

NH Vastgoed en VvE beheer B.V. - Úw specialist in VvE beheer! 

 

Daadkracht. Flexibel. Transparant. Het zijn de kernwaarden waar NH Vastgoed voor staat. En wij geloven dat VvE beheer zo zou moeten zijn voor iedere Vereniging van eigenaren.  
Of dat nu gaat om financieel-, administratief-, technisch- of bestuurlijk beheer. NH Vastgoed ontzorgt volledig door deze werkzaamheden over te nemen, zodat eigenaren zich kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is, namelijk: Onbezorgd wonen. 
Wij gaan voor een volledige aanpak. Dat is VvE beheer dat staat als een huis. 

 

Kijk voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvraag op onze website: www.nhvastgoed.nl 
 
AZ business seats biedt ons een mooie gelegenheid om te netwerken, onze naam nog verder te verspreiden en een ontspannen moment in de week te creëren.   
Wij kijken uit naar een mooi voetbalseizoen!