Terug naar overzicht

AZ introduceert uitregistratie voor (Europese) uitwedstrijden

Laatste Nieuws

23.07.2024

ALKMAAR - Vanaf komend seizoen introduceert AZ, net als andere eredivisieclubs, een registratiesysteem voor fans die (Europese) uitwedstrijden willen bijwonen. Dit systeem is nodig vanwege strengere eisen van lokale overheden en helpt bij het verbeteren van controle en veiligheid.

Wat is de uitregistratie?
De uitregistratie houdt in dat fans die een uitwedstrijd willen bijwonen, zich van tevoren eenmalig moeten registreren. Dit kan via de website van AZ of in het AZ Fancentrum. Iedere supporter die een uitwedstrijd wil bezoeken, dient voor de verkoop van een wedstrijd in het bezit te zijn van deze uitregistratie. Hierdoor weet AZ wie er aanwezig zal zijn, wat helpt bij de veiligheid en naleving van lokale regels. De uitregistratie is een eenmalige, gratis registratie.

Voordelen voor de fans
Het nieuwe registratiesysteem biedt verschillende voordelen voor AZ-fans:

1. Sneller instappen bij bussen: Fans die met de bus naar uitwedstrijden reizen, kunnen sneller instappen omdat de controles al vooraf zijn uitgevoerd. Hierdoor wordt de wachttijd verkort.

2. Efficiëntere en snellere controle bij het omwisselpunt: Bij het omwisselpunt, waar de vouchers en persoonsgegevens worden gecontroleerd, zorgt de registratie voor een sneller en soepeler proces.

3. Gemakkelijker bijhouden van voorrangspunten: Het registratiesysteem maakt het bijhouden van voorrangspunten eenvoudiger. Trouwe fans krijgen zo sneller tickets voor populaire wedstrijden.

Hoe werkt de uitregistratie?
Fans kunnen zich gratis registreren via de AZ-website of in het AZ Fancentrum met hun persoonlijke gegevens. Zodra de registratie succesvol is verwerkt, krijgen fans een bevestiging.

Vraag hier je uitregistratie aan