Terug naar overzicht

AZ Business: maak kennis met vier nieuwe leden

AZ Business

19.07.2024

ALKMAAR- Onlangs zijn er opnieuw een aantal nieuwe bedrijven onderdeel geworden van AZ Business. We stellen je graag voor aan Aannemersbedrijf Topal, RET Administratie & Advies, Rath Beheer en Kaldi Alkmaar. Komend seizoen zijn ook deze nieuwe leden terug te vinden in het AFAS Stadion.

Aannemersbedrijf Topal B.V.
Aannemersbedrijf Topal B.V.  fungeert sinds 1997 als onderaannemer in de nieuwbouw, verbouw en renovaties. Zij houden van openheid, duidelijkheid en een snelle traditionele manier van werken. Flexibiliteit, een goede communicatie en het leveren van maximale kwaliteit zijn binnen het bedrijf de sleutelwoorden. Zij beschikken over gemotiveerde vakmensen die net dat stapje verder gaan om u te verbazen met duurzaam, sterk vakwerk. 

Klik hier voor meer informatie.

RET Administratie & Advies
RET Administratie & Advies B.V. begeleidt ondernemers in de volle breedte van hun ondernemerschap. Rob La Grand is registeraccountant en kan u begeleiden met al uw financiële zaken. Maar naast de deskundigheid op het gebied van financiën heeft Rob La Grand langdurige operationele ervaring als directeur binnen retail en distributie. Dat maakt dat hij zich goed kan verplaatsen in de dagelijkse issues waar ondernemers mee te maken hebben. Dit gekoppeld aan een nuchter Noord-Hollands karakter, maakt hem tot een goede ondernemerscoach. Rob werkt samen met zijn dochters Esther & Tosca, die beiden de studie bedrijfskunde hebben afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Rob, Esther & Tosca, samengevat RET: tot uw dienst!



Rath Beheer BV
Binnen Rath Beheer BV zijn zij met twee vestigingen verantwoordelijk voor het inrichten van projecten. Zij verzorgen diverse soorten vloeren, zonwering, behang, schilderwerk en gordijnen, tevens doen Rath Beheer dit voor de woninginrichting, van styling tot ontwerp en volledige uitvoering. Met twaalf enthousiaste vakspecialisten ontzorgen zij hun klant met groot plezier. 

Wees welkom voor een kennismakingsgesprek via dimitri@rathbeheer.nl en 0616411400



Kaldi Alkmaar
Kaldi Alkmaar, dé plek waar passie voor koffie en thee samenkomt met lokale gezelligheid en vakmanschap. Als gespecialiseerd koffiewinkel en espressobar bieden zij een breed scala aan hoogwaardige koffie- en theesoorten, zorgvuldig geselecteerd om hun klanten de ultieme smaakervaring te bezorgen.

Bij Kaldi Alkmaar staat persoonlijke service centraal. Of u nu op zoek bent naar de perfecte espresso, advies nodig heeft over de juiste koffiemachine, of wilt genieten van een ontspannen moment met een vers gezette kop koffie, het team van enthousiaste barista's en koffiespecialisten staat altijd voor u klaar. 

Bezoek Kaldi in het hart van Alkmaar en ontdek een wereld van koffie en thee die uw verwachtingen zal overtreffen. Laten we samen een kopje doen en uw dag nog beter maken!

Klik hier voor meer informatie.