Terug naar overzicht

Samen op jacht: scoor nu jouw tickets voor AZ - Quick Boys

Laatste Nieuws

08.01.2024

ALKMAAR- Laten we samen op jacht gaan naar succes in de beker! Op dinsdag 16 januari is Quick Boys in eigen huis de tegenstander in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. In de jacht naar bekersucces kan AZ alle steun gebruiken. Scoor nu jouw tickets voor dit affiche!

Voor deze wedstrijd tegen Quick Boys wordt een regeling gehanteerd om uitsluitend AZ-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Kijk voor meer informatie op de wedstrijdpagina. Volwassenen scoren al een kaartje voor €10. Voor de jeugd tot en met 18 jaar oud bedraagt de prijs €7,50.

Beker
De beker is de kortste weg naar Europa. Nu AZ in de achtste finales staat, wil het meer. Daarbij kan het de steun van alle fans gebruiken om de horde Quick Boys te nemen en de kwartfinales te bereiken. Bestel nu jouw tickets en steun AZ op 16 januari in de jacht op succes in de beker! 


Grand Café Van Gaal

Speciaal voor de bekerwedstrijd tegen Quick Boys is Grand Café Van Gaal langer geopend. Hier wordt een heerlijke Chef Special geserveerd: kippendijspies met pindasaus, nasi, atjar, gebakken uitjes, seroendeng en kroepoek (€ 19,75).

Reserveren
Om zeker te zijn van een tafeltje, is het aan te raden om vooraf te reserveren. Dit kan per e-mail via e.verbruggen@az.nl of door te bellen bel met 072 547 80 99.