Terug naar overzicht

Wijzigingen in programma Jong AZ

Laatste Nieuws

06.08.2024

WIJDEWORMER- Voor Jong AZ begint het seizoen komende maandag met een thuiswedstrijd tegen Roda JC. In dezelfde week gaat de ploeg van Leeroy Echteld ook nog op bezoek bij FC Den Bosch. Het programma kent verder drie wijzigingen, zo maakte de KNVB zojuist bekend.

Er zijn drie wedstrijden die van de maandag naar de dinsdag erop worden verplaatst. Zo stond het uitduel met Jong Ajax op maandag 16 september op het programma. Deze wedstrijd wordt verplaatst naar dinsdag 17 september. Op dinsdag 22 oktober speelt het beloftenelftal van AZ tegen Jong Utrecht, in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde 21 oktober. Tot slot is ook de confrontatie met ADO Den Haag verplaatst. Deze ontmoeting stond in eerste instantie gepland op maandag 10 maart in de Hofstad, maar zal nu worden gespeeld op dinsdag 11 maart. Aan de aanvangstijd van 20:00 uur verandert niets. 

Seizoenkaart Jong AZ
De Keuken Kampioen Divisie gaat maandag 12 augustus weer verder voor Jong AZ. De Koempels reizen dan af naar Wijdewormer. Voor het nieuwe seizoen van Jong AZ zijn nog seizoenkaarten beschikbaar. Met een seizoenkaart kan je van iedere thuiswedstrijd van de beloftenploeg genieten.