Terug naar overzicht

Belic debuteert in voorselectie Servië

AZ 1

20.08.2024

SERVIË- Kristijan Belić is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Servische nationale elftal voor de komende interlandperiode. Indien de middenvelder ook voor de definitieve selectie wordt geselecteerd, staan er twee wedstrijden op het programma in het kader van de Nations League.

Belić kwam bij Olympiakos in januari 2020 tot zijn profdebuut in de hoofdmacht. In de zomer van 2021 keerde hij terug naar Servië, waar hij na één seizoen bij FK Čukarički de overstap naar FK Partizan maakte. Voor die club speelde hij 55 wedstrijden. De middenvelder maakte in januari 2024 de stap naar AZ. Zijn goede prestaties in Alkmaar ziet hij nu dus beloond worden met een uitverkiezing voor het nationale elftal. 

Programma
Servië zal tijdens de interlandperiode twee wedstrijden spelen voor de UEFA Nations League. Het land zit in groep A4 samen met Spanje, Denemarken en Zwitserland. De eerste wedstrijd zal thuis tegen Spanje worden gespeeld op 5 september. De tweede wedstrijd zal op 8 september uit tegen Denemarken worden afgewerkt.