Terug naar overzicht

Belangrijke informatie voor AZ - N.E.C.

AZ 1

16.08.2024

ALKMAAR- Komende zaterdag 17 augustus treedt AZ eindelijk weer in het eigen AFAS Stadion aan. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen N.E.C. Nijmegen voor de tweede speelronde van de Eredivisie. Lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek aan het AFAS Stadion.

Veranderde toegang
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de omloop. De gehele keerwand met glazen wanden staat inmiddels en de tourniquets zijn verplaatst. Door deze verandering in de omloop zijn er twee nieuwe toegangen: er is één toegang voor het publiek van de Molenaar-tribune en één toegang voor de supporters op de Van der Ben-tribune. Waar de toegang van de Molenaar-tribune zich in het verlengde van de fietstunnel bevindt, kan het publiek van de Van der Ben-tribune naar binnen bij de tourniquets op P4. Ter plaatse hangen informatieborden die dit aangeven en staan er stewards om de weg te wijzen.

Verlengde seizoenkaart
Ruim 12.000 supporters hebben inmiddels hun seizoenkaart verlengd: als club zijn wij onwijs dankbaar voor de overweldigende steun. Wanneer je een seizoenkaart hebt verlengd op dezelfde plaats en met dezelfde naam, dan is de seizoenkaart van vorig seizoen weer geldig. Mocht je seizoenkaart verplaatst zijn (je hebt een nieuwe plek) of een nieuwe seizoenkaart hebben besteld: dan ben je door de afdeling kaartverkoop geïnformeerd. Voor vragen kan je mailen naar: ticketing@az.nl

Kom op tijd
Door de gewijzigde toegangen kan het zijn dat het wat drukker lijkt dan normaal. Daarom vraagt AZ de supporters om op tijd naar het stadion te komen. Dit bevordert de toegang en leidt tot een ontspannen start van de eerste thuiswedstrijd van AZ. Geniet daarbij samen van een hapje en drankje in de omloop. Kom je met de auto en koop je ter plekke een parkeerkaart op P9, dan kan je alleen nog pinnen. Vanaf P9 loop je over de stoep het stadionterrein op en volg je de borden naar de ingang van jouw vak. Ben je met de fiets, gebruik de fietsenrekken en -stalling die tegen de A9 en op het stadionterrein beschikbaar zijn. Er mogen geen fietsen tegen de keerwand van de omloop worden geplaatst ten behoeve van de veiligheid. Het sportcafé is tot slot alleen nog beschikbaar voor mensen die een seizoenkaart hebben op de Molenaar-tribune.

Losse tickets
De wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 17 augustus om 20:00 uur afgetrapt in het AFAS stadion. Wil jij erbij zijn? Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Koop nu hier je tickets. 

AZ wenst alle supporters een mooi en sportief seizoen!