Terug naar overzicht

AZ Business: maak kennis met vier nieuwe leden

AZ Business

29.08.2024

ALKMAAR - In de afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe bedrijven toegetreden bij AZ Business. We stellen enkele nieuwe leden aan je voor, zodat je ze tijdens de komende wedstrijden meteen kunt herkennen in het AFAS Stadion.

GrowthGuru

GrowthGuru helpt startups en beginnende ondernemers met het ontwikkelen van datagestuurde marketingstrategieën om meetbare doelen te bereiken. Ze creëren een plan dat aansluit bij je bedrijfsdoelen en budget.

GrowthGuru heeft veel expertise in het opzetten van zogenoemde marketing funnels. Deze funnels worden vervolgens via onder meer Google, Facebook, Instagram en LinkedIn uitgezet. Daarnaast biedt het bedrijf in samenwerking met ervaren zzp’ers aansluitende services aan, zoals webdesign en de creatie van content. GrowthGuru werkt graag samen met bedrijven in de regio die zich eveneens bezighouden met online marketing. Wil je als ondernemer en startup een kick-start krijgen met een doordachte marketingstrategie? Neem dan contact op via https://growthguru.nl/

 

Strandpaviljoen De Zilvermeeuw 

Het strandpaviljoen De Zilvermeeuw in Egmond aan Zee bestaat bijna 60 jaar! Sinds de oprichting heeft De Zilvermeeuw zich verder ontwikkeld van seizoen paviljoen tot een paviljoen dat het gehele jaar geopend is en waar u zowel terecht kan voor een simpel drankje als een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Daarnaast heeft De Zilvermeeuw zich ontpopt tot een geliefde bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen. Gelegen aan het prachtige zandstrand van Egmond aan Zee, biedt het paviljoen al zes decennia lang een warme en gastvrije plek om volop te genieten.

 

DecoLegno

DecoLegno is een leverancier van decoratief plaatmateriaal voor op maatwerk gemaakte interieuroplossingen. DecoLegno heeft als missie om interieurarchitecten, -ontwerpers, -bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor biedt het bedrijf een uitgebreide collectie aan passende materialen. DecoLegno is leverancier van Cleaf, Durasein® en HPL Specials.

Net als AZ is DecoLegno groot geworden door creatief kansen te creëren en te focussen op ontwikkeling van talent en kwaliteit. Sinds 2010 volharden in deze strategie heeft het bedrijf steevast in de top 3 van hun eigen competitie doen nestelen.

 

JW verzekeringen BV

JW verzekeringen BV is een full-service verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen, waarbij nauw wordt samengewerkt met regionale ondernemers als gesprekspartner over uiteenlopende risico's en oplossingen. De gediplomeerde adviseurs van JW verzekeringen BVzoals Daphne Nieuwenhuijse en Remco Teerhuis, zijn elk deskundig in een specifiek domein en bieden diepgaande kennis en kunde op het gebied van het beheer van bedrijfsrisico's. Daarnaast richten zij zich landelijk op specifieke doelgroepen en markten zoals taxi, bouw, horeca en logistiek. Door de samenwerking met AZ versterkt JW verzekeringen BV de betrokkenheid bij de gemeenschap en delen ze hun passie voor teamwork en groei.