Terug naar overzicht

AZ Fandag: activiteiten, plattegrond & meer

Laatste Nieuws

31.07.2023

ALKMAAR- Het is bijna zover, de AZ Fandag 2023! Op zaterdag 5 augustus ben je vanaf 13:00 uur welkom op het terrein van het AFAS Stadion waar AZ onder meer een oefenduel met het Italiaanse Bologna FC afwerkt. Na afloop kun je handtekeningen van jouw favoriete spelers scoren! Bekijk hieronder de laatste informatie, het programma en de plattegrond.

Het programma ziet er als volgt uit:
13:00 uur | Start AZ Fandag
14:45 uur | Meet & Greet AZ Vrouwen
16:00 uur | Deuren AFAS Stadion open
17:00 uur | AZ - Bologna FC
   RUST    | Wereldkampioen Hugo Vliese
18:45 uur | Presentatie AZ Vrouwen
19:15 uur | Handtekeningensessie AZ 1

Tussendoor geniet je van talloze activiteiten. Onderin het artikel zie je een plattegrond met alle activiteiten die op de AZ Fandag te doen zijn!

Dagaanbieding uittenue

Op deze dag heeft het AZ Fancentrum op zaterdag 5 augustus een speciale dagaanbieding. Alleen op deze dag koop je het nieuwe uittenue inclusief shirt, broekje en sokken vanaf €80!

Parkeren & pendelbussen
Je kunt gratis parkeren op P8 en P9. Het is op de AZ Fandag alleen mogelijk te betalen door middel van pin. Er rijden ook pendelbussen tussen Station Alkmaar en het AFAS Stadion. De eerste pendelbus vertrekt om 13:00 uur vanaf Station Alkmaar. De laatste pendelbus rijdt om 21:00 uur bij het AFAS Stadion weg. 

AZ Juniorclubs
Als lid van De Waaghalzen of De AllstarZ kan je de wedstrijd AZ - Bologna FC op een speciale manier ervaren. Bij de ingang van de AZ Fandag kan jij een stempelkaart afhalen. Lever voor 15:30 uur de volle stempelkaart in bij de AZ Juniorclubs-tent en maak kans op één van de volgende prijzen tijdens de wedstrijd AZ - Bologna FC:

- Spelersescorte
- Vlaggendrager
- Middencirkeldoekdrager
- Ballenjongen/meisje

Wil jij één van de bovenstaande prijzen winnen? Zorg dan dat je op tijd (vanaf 13:00 uur) bij de AZ Juniorclubs-tent bent, verzamel de stempels, ga naar de loting om 15:30 uur en duimen maar!

Ben jij nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan de winactie? Word dan vóór 5 augustus lid en ontvang naast een AZ-Goodiebag ter waarde van €40,00 het AZ Zomerboek gratis op de deurmat! Meld je hier direct aan of ontdek hier alle voordelen. Het is ook mogelijk om jezelf aan te melden als lid bij de AZ Juniorclubs tent op de fandag!

Plattegrond
Hieronder zie je de plattegrond met alle activiteiten op de AZ Fandag!