Wie, Wat, Waar: Reijnders, Gudmundsson & Bizot

19.12.2023

ALKMAAR- In onze wekelijks rubriek Wie Wat Waar houden wij je op de hoogte van de prestaties van oud-AZ’’ers in het buitenland. Met deze week Tijjani Reijnders, Albert Gudmundsson & Marco Bizot.

Tijjani Reijnders
Tijjani Reijnders heeft zijn eerste goal voor eigen publiek te pakken. Tegen AC Monza opende de middenvelder al na drie minuten de score. Met goed dribbelwerk liep Reijnders langs meerdere tegenstanders en schoot hij de bal goed binnen voor een weergaloze goal. Ook bij de 3-0 had Reijnders een belangrijke rol met een goede voorassist. Met die stand werd de wedstrijd ook afgefloten, waarmee AC Milan de derde plek verstevigt.

Albert Gudmundsson
Albert Gudmundsson en zijn team leverden afgelopen vrijdag een indrukwekkende prestatie tegen Juventus FC. Na een 0-1 achterstand trok Gudmundsson in de tweede helft de stand gelijk. Het was alweer de zesde goal voor de aanvaller. Bij die 1-1 bleef het in Turijn, waardoor Genoa de thuisploeg van de koppositie af hield.

Marco Bizot
Marco Bizot behaalde afgelopen zondag opnieuw een clean sheet. De doelman won met Stade Brest met 2-0 van FC Nantes. Voor Bizot betekende het zijn zesde clean sheet van het seizoen. Met zijn ploeg is Bizot nu vijf wedstrijden op rij ongeslagen, waarmee ze zijn gestegen naar de vijfde plek in de Ligue 1.