Terug naar overzicht

Kom jij naar de AZ Babyfotodag?

Laatste Nieuws

27.08.2023

ALKMAAR- AZ organiseert op woensdag 6 september weer de AZ Babyfotodag in het AFAS Stadion. Een speciale dag voor de (groot)ouders met een AZ-hart om een blijvende herinnering te creëren met hun (klein)kind. De AZ Babyfotodag is speciaal bedoeld voor de allerjongste Waaghalzen van 0 t/m 2 jaar.

Hoe gaaf is het om later terug te kijken naar een foto waar jij als baby op staat bij jouw favoriete voetbalclub in een unieke setting? Twee AZ-spelers zijn tijdens de Babyfotodag aanwezig om met de kleine Waaghals op de foto te gaan. Herry & Berry kunnen natuurlijk niet ontbreken en gaan ook op een foto.

De foto's worden gemaakt aan de rand van het veld met het AZ-logo op de Molenaar-tribune als achtergrond. 

Datum & tijd
De AZ Babyfotodag is voor alle Waaghalzen tussen de 0 en 2 jaar. De Babyfotodag vindt plaats op woensdag 6 september van 15:00 tot 16:00 uur in het AFAS Stadion.

Aanmelden 
De AZ Babydag zit vol. Het is niet meer mogelijk je aan te melden. 

Nog geen Waaghals?
Is jouw broertje, zusje, neefje, nichtje of een andere jonge fan nog geen lid van De Waaghalzen, maar wil diegene ook een deelnemen aan de AZ Babyfotodag? Klik dan hier en om ze aan te melden voor De Waaghalzen en ontvang ook nog eens een AZ-Goodiebag ter waarde van €40.