Terug naar overzicht

Thuis Team: AZ Vrouwen , score: 2 vs Uit Team: Twente Vrouwen , score: 2

zaterdag 23 mrt. ⎯ 16:30

Competitie: Vrouwen Eredivisie 23-24

Logo AZ Vrouwen Logo Twente Vrouwen

Op 23 maart keren de AZ Vrouwen na een afwezigheid van 12 jaar terug in het AFAS Stadion! Die middag wordt er om 16:30 afgetrapt tegen FC Twente, de huidige koploper van de Azerion Vrouwen Eredivisie.  

Losse verkoop

Voor deze wedstrijd is er sprake van vrije verkoop. Je kunt voor deze wedstrijd online of via het AZ Fancentrum een onbeperkt aantal kaarten kopen. Voor de aanschaf van de wedstrijdkaarten heb je geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig. Wedstrijdkaarten zijn verkrijgbaar tegen het reguliere tarief van €10 per kaart.

Seizoenkaarthouders van de AZ Vrouwen hebben persoonlijk bericht gehad over toegang tot het AFAS Stadion.

Het Innova Energieplein

In samenwerking met partner Innova Energie organiseert AZ een fanplein voorafgaand aan het duel tussen AZ Vrouwen en FC Twente Vrouwen. Voor kinderen – en de jong van geest – zijn er tal van attracties aanwezig waar je je energie kwijt kunt. Van kleurrijke springkussens tot energieke voetbalspellen. Er is genoeg te doen. Ook geniet van je van een hapje en drankje bij één van de horecapunten.

Teamkorting

AZ's partnerverenigingen zijn geïnformeerd over de mogelijkheid om deze wedstrijd met hun vereniging te bezoeken. Neem voor meer informatie over deze actie contact op met jouw vereniging of met ons via marketing@az.nl

Scoor een boek!

De ruim 1500 leerlingen die meedoen aan het maatschappelijke project van de Alkmaar Zaanstreek Foundation ‘Scoor een boek!’ genieten ook van een speciale korting voor dit duel. Vraag jouw docent naar de speciale kortingscode of stuur een mail naar marketing@az.nl.

Uitsupporters

De kaartverkoop voor uitsupporters vindt plaats via de verkoopkanalen van FC Twente. Houd hiervoor de clubkanalen van FC Twente in de gaten.

Parkeren en bereikbaarheid

Er zullen voorafgaand aan en na afloop van deze wedstrijd géén gratis pendelbussen rijden tussen NS-station Alkmaar en de Arcadialaan. 

Parkeerkaarten voor P8 en P9 zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief online en via het AZ Fancentrum verkrijgbaar. Op de wedstrijddag is het mogelijk om bij het oprijden van P8 of P9 een parkeerticket aan te schaffen, indien nog beschikbaar. Voor meer informatie over parkeerkaarten in de voorverkoop of om deze te bestellen: